NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) kent vele toepassingsmogelijkheden. NLP besteedt veel aandacht aan communicatie, in eerste instantie met jezelf. Die bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van je leven. Het mooie aan NLP is dat het je allerlei gereedschappen geeft om effectiever te communiceren.

NLP gaat ervan uit dat iedereen de werkelijkheid zelf inkleurt: je ervaart het op jouw manier. Met technieken uit de NLP kun je dit veranderen. Het gaat erom uit de onmacht van ongewenste situaties te komen en je eigen hulpbronnen in te gaan zetten. Je zult ontdekken dat je er meer hebt dan je misschien denkt. Het verleden is slechts om van te leren. NLP richt zich op hoe je het beter kunt doen en is gericht op het hier en nu en de toekomst.

Zoek je een therapeut in Zwolle, Hasselt of omgeving?

Als je op zoek bent naar een ervaren therapeut in Zwolle, Hasselt of omgeving, neem dan vrijblijvend contact met me op. Als Psychodynamisch therapeut maak ik gebruik van verschillende methodes en technieken, zoals NLP, EMDR-therapie, Relatietherapie, hypnotherapie, RET en coaching.

Margreet Bennen