Regressietherapie
(Zwolle, Kampen, Hasselt of omgeving)

Regressietherapie

Woon je in Zwolle, Kampen, Hasselt of omgeving en zoek je een ervaren Regressietherapeut? Neem dan gerust contact met me op. Als Psychodynamisch Therapeut combineer ik verschillende therapeutische methodes en coaching-technieken zoals EMDR, Hypnotherapie, RET, Transactionele analyse en Voice Dialogue.

Terug in de tijd met regressietherapie

Regressietherapie is het teruggaan naar vroegere ervaringen die niet goed verwerkt zijn. Alles wat je ooit hebt meegemaakt ligt ergens in het onderbewuste opgeslagen. Tijdens een therapiesessie is het mogelijk om met regressietechnieken terug te gaan in de tijd en vanuit het onderbewuste informatie over jezelf bewust te maken. Het blootleggen van momenten waarop je een belangrijke keuze of beslissing hebt gemaakt of genomen is hiervan een onderdeel omdat juist die momenten een enorme doorwerking hebben in het heden. Vaak belemmeren ze ons in het maken van nieuwe keuzes.
Daarnaast kun je op zoek gaan naar krachtmomenten en deze ‘wakker’ maken zodat je daar in het hier-en-nu van kunt profiteren.

Regressietherapie in Zwolle, Hasselt of omgeving

Woon je in Zwolle, Hasselt of omgeving en zoek je een ervaren regressietherapeut, neem dan gerust contact met mij op. Bel of mail mij vrijblijvend om te overleggen of regressietherapie wat voor je is, of om andere methoden te bespreken.

Margreet Bennen