Praktijk Margreet Bennen

Psychodynamisch Therapeut, EMDR therapeut, Hypnotherapeut en Coach

Wanneer je een afspraak wilt maken of nog vragen hebt over therapie of coaching, neem dan gerust contact met me op! In mijn praktijk ontvang ik mensen uit Zwolle, Hasselt, Kampen en omgeving.

Praktijk Margreet Bennen

Adres: Prinsengracht 17
8061 HH Hasselt (nabij Zwolle en Kampen)
038 477 2298
E-mail: margreetbennen@gmail.com

Gereduceerd tarief voor particulieren

Ik hanteer een standaardtarief voor bedrijven en een gereduceerd tarief voor particulieren.

De kosten van een therapeutisch consult of coachsessie bedragen € 95,- voor particulieren. Een sessie duurt een uur.
Een consult relatietherapie kost € 120,-. Bij individuele voortzetting wordt € 95,- in rekening gebracht. Je krijgt een rekening toegestuurd. Voor mijn werkzaamheden geldt  een btw-vrijgestelde prestatie volgens de huidige wetgeving.

Standaardtarief voor bedrijven

Het tarief voor een coachsessie in opdracht van een bedrijf of organisatie is € 110,-. Dit betreft een btw-vrijgestelde prestatie volgens de huidige wetgeving. Een coachings-sessie duurt een uur.
Overleg met je werkgever of deze je coachingstraject wil vergoeden. Werkgevers betalen vaak graag mee in de vorm van tijd of geld aan een coachingstraject.

Aantal consulten therapietraject en coachingstraject

Het is soms lastig vooraf te beantwoorden hoeveel consulten er nodig zijn. Het aantal consulten hangt af van het type klacht en de reden waarvoor je komt. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat de meeste mensen 6 consulten nodig hebben voor een therapietraject en 4 consulten voor een coachingstraject.

Annuleren van een afspraak

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt het consult niet in rekening gebracht. Wijzigingen graag zo tijdig mogelijk doorgeven.

Wordt de behandeling vergoed door de ziektekostenverzekeraar?

Vanaf 1 januari 2017 worden de consulten niet meer vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Mochten de kosten voor een therapie- of coachingstraject een belemmering voor je zijn om bij mij te komen, maak dit dan gerust bespreekbaar. We kijken dan samen naar een oplossing.

Vergoeding via PGB of UWV

Ben je werkeloos en op zoek naar een coach, dan kan je bij het UWV informeren of het UWV een budget kan vrijstellen voor een coachingstraject.
Heb je te maken met een persoonsgebonden budget, dan kan een traject soms ook vergoed worden via het PGB.

Koophandelnummer en BTW-id

Kamer van Koophandelnummer: 53746996
BTW-id NL001657824803

Routebeschrijving Openbaar Vervoer

Met het openbaar vervoer vanuit Zwolle neem je lijn 71 richting Emmeloord. Deze stopt bij de scheepswerf in Hasselt. Van daaruit is het vijf minuten lopen. Vanuit Emmeloord is het eveneens lijn 71.

Samenwerking

Ik heb een breed netwerk van therapeuten en coaches in de regio. Bij een te volle agenda verwijs ik cliënten door naar een van hen. Ben je geïnteresseerd in mindfulness en ACT-coaching, neem dan contact op met Krista van der Horst. Klik hier voor meer informatie over ACT coaching in Zwolle.