Relatietherapie door een ervaren relatietherapeut in Hasselt, nabij Zwolle

Zoek je een Relatietherapeut?

Woon je in Zwolle, Kampen, Hasselt of omgeving en zoek je een ervaren relatietherapeut, neem dan gerust contact met me op. Als Psychodynamisch Therapeut en Coach combineer ik in de gesprekken vaak verschillende therapeutische methodes en coaching-technieken zoals Hypnotherapie, RET, Transactionele analyse en Voice Dialogue.

Relatietherapie: samen werken aan je relatie met een therapeut

Heb je het gevoel dat je alleen staat in je relatie, dat je niet gesteund wordt in de opvoeding van de kinderen, dat je niet wordt gewaardeerd? Telkens ruzie en spanningen? Is je partner verliefd geworden op een ander of is het jou overkomen?

Veel problemen binnen een relatie ontstaan wanneer er sprake is van onvoldoende betrokkenheid, hechting en contact tussen partners. Wanneer de behoeften van verbinding, veiligheid, gezien en gewaardeerd worden niet of onvoldoende vervuld worden binnen een relatie bestaat er de kans dat partners in een soort strijd of vicieuze cirkel belanden. Hierin proberen zij op allerlei manieren deze behoeften toch in te vullen.

relatietherapie Zwolle beste goede therapeut psycholoog in Zwolle Kampen Hasselt

Een voorbeeld hiervan is dat een partner verwijten gaat maken naar de ander of boos wordt met vaak onderliggende boodschappen zoals, ben je er wel voor mij als ik je nodig heb, ik mis je, ik voel me alleen. De andere partij pikt de onderliggende boodschappen vaak niet op en reageert door zich af te sluiten omdat de verwijten en de boosheid te veel pijn doen. Op dat moment is er sprake van een vicieuze cirkel die lang kan voortbestaan wanneer deze niet adequaat wordt doorbroken.

Twijfel je aan je relatie? Een relatietherapeut kan je helpen

Heb je twijfel over je relatie en wil je er samen werk van maken? Door middel van relatietherapie kan er inzicht worden verworven in de gedragspatronen van beide partners en kan men leren elkaar weer te zien, ontvankelijk te worden voor elkaar om zo een veilige en blijvende band te creëren.

Relatietherapie in Zwolle, Kampen Hasselt of omgeving

Woon je in Zwolle, Kampen, Hasselt of omgeving en zoek je een ervaren relatietherapeut, neem dan gerust contact met mij op.

Margreet Bennen

relatietherapie praktijk voor EMDR therapie Zwolle EMDR beste goede therapeut psycholoog in Zwolle Kampen Hasselt

Waarom kiezen voor Margreet Bennen, psychodynamisch therapeut en coach?

rouw en verlies therapie therapeut Margreet bennen hasselt zwolle
Maatwerk in therapie en coaching, jarenlange ervaring. Veilig en vertrouwd.
Therapie bij angsten en fobieën Zoek je een therapeut in Zwolle, Hasselt of omgeving om samen te werken aan je angst?
EMDR, trauma-therapie, hypnotherapie, psychodynamische therapie